'Ronaldo accepteert vierjarig contract bij Juventus: 30 miljoen per seizoen'

'Ronaldo accepteert vierjarig contract bij Juventus: 30 miljoen per seizoen'

Gepubliceerd: vrijdag 6 juli 2018 om 14:25vr 06-07-2018 om 14:25

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat Cristiano Ronaldo écht Real Madrid verruilt voor Juventus. Vrijdag is de Portugese superster tot een persoonlijk vergelijk gekomen met de kampioen van Italië.

Diverse media in Italië, waaronder Gianluca Di Marzio, maken melding van een 'totale deal'. Ronaldo en zaakwaarnemer Jorge Mendes zouden een vierjarig contract hebben geaccepteerd. Daardoor viert Ronaldo zijn 37ste verjaardag in Turijn, mits hij zijn contract uitdient. Hij gaat 30 miljoen euro per seizoen verdienen.

Ronaldo en Mendes wachten nu op een akkoord tussen Juventus en Real Madrid over de transfersom. De geschatte vraagprijs loopt uiteen van 100 miljoen tot 220 miljoen euro. Ronaldo heeft een ontsnappingsclausule van één miljard en zou onlangs de toezegging hebben gekregen dat hij voor 120 miljoen mag vertrekken.

De Portugese ster, die vrijdag de headlines in Italië en Spanje domineert, maakte in 2009 de overstap van Manchester United naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad groeide hij uit tot één van de beste spelers ter wereld en won hij onder meer vier keer Champions Leagues en twee landstitels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ronaldo naar Juventus: zie jij het zitten?

Ja
68%
Nee
32%
(22137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws