Vitesse krijgt Golovin-boost: Volgens mij heeft hij al bij Chelsea getekend

Vitesse krijgt Golovin-boost: "Volgens mij heeft hij al bij Chelsea getekend"

06-07-2018 14:44
39

Een boost voor Vitesse in de hoop op de komst van Aleksandr Golovin. Valery Gazzaev, oud-trainer van CSKA Moskou, stelt dat de Russische WK-uitblinker al een contract heeft getekend bij Chelsea.

Golovin wordt sinds zijn masterclass in de WK-opener van Rusland tegen Saudi-Arabië gelinkt aan een transfer naar een Europese topcompetitie. Juventus leek goede papieren te hebben, maar volgens Gazzaev heeft de 22-jarige middenvelder zijn keuze al gemaakt. "Voor zover ik weet, heeft Golovin al bij Chelsea getekend", wordt Gazzaev geciteerd door Russische media.

Wedden

Meer odds

"Golovin kan heel goed voor zichzelf bepalen waar hij heen wil, maar ik denk dat Chelsea een goede optie is voor hem", vervolgt Gazzaev, die in 2005 de Europa League won met CSKA Moskou. "Het wordt een grote uitdaging voor hem, maar ik denk dat hij er klaar voor is."

De uitspraken van Gazzaev zijn interessant voor Vitesse, want de Arnhemse club maakt door de Chelsea-connectie kans op de komst van Golovin. Dat meldde Voetbal International eerder deze week. Als Chelsea besluit om Golovin éérst een jaar te laten acclimatiseren, dan is het goed mogelijk dat Vitesse de beschikking krijgt over de stilist.