'Het stond voor mij al buiten kijf dat ik wilde blijven bij Ajax'

'Het stond voor mij al buiten kijf dat ik wilde blijven bij Ajax'

06-07-2018 19:25
40

Klaas-Jan Huntelaar verlengde vrijdag zijn contract bij Ajax en is daar logischerwijs blij mee. De 34-jarige spits hoopt ook komend seizoen van waarde te zijn voor de club, net als vorig seizoen.

"Het blijft altijd speciaal om te tekenen", zegt Huntelaar tegen Ajax TV. Na de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior kondigde Huntelaar zijn contractverlenging aan. Toch duurde het nog even voor de handtekeningen op papier stonden. Hoe kan dat? "Er zat nog wat vakantie tussen. Ik heb lekker vakantie gevierd. Nu hebben we alles op papier gezet. Ik ben blij dat allemaal op papier is gezet. Dat vertrouwen was er al."

"Ik kon met een gerust hart op vakantie gaan. We hebben een paar mooie aankopen erbij. Ik ben super tevreden en blij met het nieuwe seizoen. Het stond voor mij al buiten kijf dat ik wilde blijven. Dat had ik ook aangegeven, Ajax ook. Het enige wat moest gebeuren was alles op papier zetten."

Over zijn rol komend seizoen. "Het belangrijkste is dat we gaan presteren. Daarin wil ik mijn rol nemen. Ik wil het laten zien op het veld, maar ook buiten. Ik wil helpen daar waar nodig en zorgen dat we met de staf en spelers succesvol zijn."