Ten Hag stuurt Ajax-talent mee met B-ploeg: Tuurlijk is dat jammer

Ten Hag stuurt Ajax-talent mee met B-ploeg: "Tuurlijk is dat jammer"

08-07-2018 15:52
37

Dani de Wit (20) hoopt spoedig mee te mogen doen met 'de grote mannen' van Ajax. Zaterdagmiddag speelde de aanvaller uit de jeugdopleiding mee met de B-ploeg, die het opnam tegen Nordsjaelland. De A-ploeg speelde tegen Steaua Boekarest. 

De Wit had gehoopt met de A-ploeg mee te mogen doen. "Tuurlijk is dat jammer, je wil op het veld staan met de grote mannen, om het zo maar even te zeggen. Maar je wil ook minuten maken en als dat hier kan, is dat mooi. Ik heb weer negentig minuutjes in de benen dus daar kan ik alleen maar tevreden over zijn", aldus de Ajacied in gesprek met AT5.

De voorbereiding duurt nog meerdere weken en dus is er nog tijd zat om aan te haken bij de A-ploeg. "Of dat gaat lukken in deze voorbereiding weet ik niet. Ik train wel alles mee en ook bij de wedstrijden ben ik erbij, dus wat dat betreft gaat alles goed. Nu speelde ik even met dit team, maar volgende week kan alles weer anders zijn. Het is hopen op een kans en die moet je dan pakken. Je hebt het vooral zelf in de hand", aldus De Wit.