Grim tekent bij laatste club zonder hoofdtrainer: Een grote staat van dienst

Grim tekent bij laatste club zonder hoofdtrainer: "Een grote staat van dienst"

08-07-2018 16:25
10

Geduld is een schone zaak, zo weet men nu ook bij RKC Waalwijk. De club begon, als enige betaald voetbal-club in Nederland, zonder hoofdtrainer aan de voorbereiding aan het nieuwe seizoen maar presenteerde zondagmiddag Fred Grim als nieuwe eindverantwoordelijke. 

De voormalig trainer van Almere City en assistent van het Nederlands elftal en Sparta heeft een contract voor twee jaar getekend bij RKC. Frank van Mosselveld, algemeen directeur van de club uit de Keuken Kampioen Divisie, is blij met de komst van Grim. "Ik ben blij dat ons plan en het bewaren van de rust zich heeft uitbetaald in het aanstellen van Fred Grim", reageert hij op de website van RKC.

"We zijn voortdurend op zoek geweest naar een trainer geschikt voor het allerhoogste niveau van de Keuken Kampioen Divisie, en dat is met het contracteren van Fred gelukt. Met Fred halen we een trainer in huis met een grote staat van dienst die uitstekend past binnen onze voetbalvisie. We zien er naar uit de komende jaren samen met Fred te bouwen aan de toekomst van onze mooie club en zien in hem hier de ideale trainer voor", aldus Van Mosselveld.