Tuttosport: Ronaldo laat 100 miljoen per jaar schieten en wil alleen naar Juve

Tuttosport: Ronaldo laat 100 miljoen per jaar schieten en wil alleen naar Juve

08-07-2018 18:44
18

Een onbekende club uit China heeft onlangs geprobeerd om Cristiano Ronaldo naar het Verre Oosten te halen. De 33-jarige sterspeler van Real Madrid en Portugal kreeg de mogelijkheid om in twee jaar tijd liefst 200 miljoen euro te verdienen. Ronaldo wil echter naar Juventus verkassen. 

De Italiaanse krant Tuttosport meldt dat zondag. De laatste dagen is het een gekkenhuis rond CR7, die naar verluidt bij Real gaat vertrekken en zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe uitdaging in Turijn. Juve moet het met de winnaar van de Champions League nog wel eens worden over een transfersom. De verwachting is dat De Oude Dame uiteindelijk zo'n 100 à 120 miljoen zal betalen voor vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar Ronaldo. 

De vedette had zoals gezegd óók de mogelijkheid om zijn loopbaan te vervolgen in China. Een niet bij naam genoemde ploeg was volgens Tuttosport bereid om de topscorer van Portugal 200 miljoen euro salaris te betalen in twee jaar tijd.

Zaakwaarnemer Jorge Mendes liet weten dat zijn cliënt géén interesse heeft in een overstap naar Azië. Eerst wil hij met Juventus successen boeken in Europa. 

Lees ook: 'Bedrag Ronaldo-transfer valt nóg hoger uit: astronomische commissie voor Mendes'