Wéer contractnieuws uit technische staf Vitesse: 'Het is snel gegaan'

Wéer contractnieuws uit technische staf Vitesse: 'Het is snel gegaan'

08-07-2018 19:00
13

Vitesse ziet toekomst in Nicky Hofs. De voormalig middenvelder van de club blijft tot in ieder geval medio 2021 assistent-trainer in Arnhem. Het contract van Hofs is zondag met twee jaar verlengd. 

Vitesse meldt dat via de officiële kanalen. Hofs (35) trainde eerder Vitesse O16, O17 en O19 en werd vorig jaar toegevoegd aan de technisch staf van het eerste elftal. "Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Het is de afgelopen jaren snel gegaan.  Na vier jaar in de voetbalacademie trainer te zijn geweest, maak ik sinds vorig jaar deel uit van de staf van de A-selectie. Ik wil vooral heel veel leren en ervaringen op doen", zegt hij op de website van de club.

"Op termijn zou de cursus Coach Betaald Voetbal een logische stap kunnen zijn, maar op dit moment past de rol van assistent-trainer mij uitstekend."

Technisch directeur Marc van Hintum stelt dat Hofs 'talent heeft voor het trainersvak'. "We geven Nicky de tijd om zich te ontwikkelen en om te groeien in zijn rol. Daarnaast is met Nicky, en natuurlijk ook met Edward Sturing en Raimond van der Gouw, volop Vitesse-ervaring verankerd binnen de technische staf."

Eerder deze week signeerde ook Sturing een nieuw contract in het Gelredome.