Ajax-aanwinst aan de bak: Dat zijn voor mij wel de voornaamste verbeterpunten

Ajax-aanwinst aan de bak: "Dat zijn voor mij wel de voornaamste verbeterpunten"

08-07-2018 19:44
56

Perr Schuurs weet precies op welke vlakken hij zich als speler sowieso moet verbeteren om de komende maanden en jaren uit te groeien tot een belangrijke speler in Amsterdam. Deze zomer maakte de achttienjarige verdediger de overstap van Fortuna Sittard naar Ajax, dat hem een halfjaar geleden al inlijfde. 

Schuurs barst van de ambitie. "Voor mij is het belangrijk om een goede voorbereiding te draaien en te gaan voor de kansen die ik krijg. Op die momenten moet ik mezelf laten zien, waardoor ik misschien wel mag blijven staan", liet hij zaterdag weten in gesprek met Ajax Life

De tiener weet de verbeterpunten in zijn eigen spel exact aan te stippen. "Het tempo ligt natuurlijk een stuk hoger dan ik gewend ben. Ik moet dan ook vooral aan mijn fysiek, wendbaarheid en snelheid werken. Dat zijn voor mij wel de voornaamste verbeterpunten."

Schuurs heeft het gevoel dat hij tijdens de eerste oefenduels van de voorbereiding 'goed mee kon komen'. "Ik moet gewoon elke training honderd procent geven en dan gaat het goed. Ik ben in een heel leuk team terecht gekomen en goed opgevangen. Daardoor wordt het allemaal een stuk makkelijker. Dat helpt enorm."