Berghuis: Daar had ík vandaag moeten staan. Dat heb ik wel

Berghuis: "Daar had ík vandaag moeten staan. Dat heb ik wel"

08-07-2018 20:10
44

Steven Berghuis had deze zomer dolgraag actief willen zijn op het WK in Rusland. Dat Oranje wederom niet op een eindtoernooi actief is, doet pijn bij de Feyenoorder.

"Als ik Zweden tegen Engeland zie, kijk ik wel met een gevoel van: daar hadden wij moeten staan. Daar had ík vandaag moeten staan. Dat heb ik wel", zegt Berghuis tegen FOX Sports. De Feyenoorder heeft echter niet het gevoel dat Oranje op het WK niet had misstaan. "Nee, dat niet. Zeker niet. Maar dat wisten we ook wel van tevoren. Dat kunnen we niet meer veranderen, nee."

Berghuis speelde zaterdag met Feyenoord een oefenwedstrijd tegen het Zeeuwse Elftal en won die 'slechts' met 0-2. "Het kan ook een keer gebeuren, toch?", relativeert Berghuis. "Zij waren goed. Wij deden een aantal dingen niet goed. Daar gaan we aan werken, komt goed."

Het is volgens Berghuis niet zo dat de amateurs meer weerstand boden dan werd verwacht. "Dat niet eens. Wij deden een paar dingen niet zo heel goed, maar daar is de voorbereiding voor. Nogmaals, dat komt goed."