Van der Gaag mikt op buitenkansjes met NAC: 'Een keeper lijkt me duidelijk'

Van der Gaag mikt op buitenkansjes met NAC: 'Een keeper lijkt me duidelijk'

09-07-2018 08:55
17

NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag kon zaterdag in een oefenduel met Madese Boys nog niet beschikken over de Manchester City-huurlingen, aangezien het papierwerk nog niet in orde is. Hij wil sowieso in elke linie nog versterking.

"Dat is dan wel inclusief de huurlingen van City, op dit moment dan. Maar zoals iedereen weet zijn er altijd verrassingen en buitenkansjes. In de as moet er sowieso wat bij, een keeper lijkt me duidelijk", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem. Ook een spits heeft prioriteit. Op die positie heeft NAC na het vertrek van Sadiq Umar en Thierry Ambrose alleen nog de beschikking over Mitchell te Vrede.

De Brabanders zijn op beide back- en vleugelposities wel voorzien. Met het huren van Erik Palmer-Brown heeft Van der Gaag ook vier mandekkers tot zijn beschikking, maar een extra verdediger sluit hij toch niet uit. Daarnaast aast NAC nog op een dynamische en een creatieve middenvelder. Voor die laatste rol is City-speler Paolo Fernandes in beeld, maar hij is nog altijd in Manchester.