Vierde club in jaar tijd voor Slagveer: Na drie wedstrijden al ontslagen

Vierde club in jaar tijd voor Slagveer: "Na drie wedstrijden al ontslagen"

09-07-2018 10:12
18

Luciano Slagveer is blij dat FC Emmen hem komend seizoen de kans biedt om minuten te maken in de Eredivise. Bij KSC Lokeren, de Belgische club die hem verhuurt aan de promovendus, was de rol van de vleugelaanvaller volledig uitgespeeld. 

Een jaar geleden verkaste Slagveer transfervrij van sc Heerenveen naar Lokeren. "Het zegt genoeg dat ik dit seizoen niet eens een voorbereiding heb gedraaid bij Lokeren. De trainer die mij haalde werd vorig jaar al na drie wedstrijden ontslagen. Zijn opvolger, die mij toen naar FC Twente liet vertrekken, zit er nu nog steeds. Ik moest van hem bij het tweede aansluiten. Daar had ik geen trek in", blikt hij terug met Dagblad van het Noorden.

Binnen dertien maanden is Slagveer nu toe aan zijn vierde club. Hij zou beter in een caravan kunnen, zegt de buitenspeler met een knipoog. "Het is met een gezin fijn om even een echte thuisbasis te hebben. Dat is in Emmen het geval, want ik kan nu weer makkelijk afspreken met veel familie en vrienden. Maar mijn ambities blijven. Ik wil vlammen bij Emmen om daarna weer eens een stap omhoog te maken. Dit moet de herstart van mijn carrière worden."