De Mos: Als ik hem was zou ik drie jaar lang bij PSV blijven

De Mos: "Als ik hem was zou ik drie jaar lang bij PSV blijven"

Gepubliceerd: maandag 9 juli 2018 om 21:06ma 09-07-2018 om 21:06

Aad de Mos vindt niet dat Hirving Lozano deze zomer moet vertrekken bij PSV, maar minstens nog een jaar in Eindhoven moet blijven. De Mexicaan viel in positieve zin op op het WK, waar hij met zijn land actief was. Daardoor heeft hij de interesse gewekt van meerdere clubs. 

"Hij moet nog een jaar bij PSV blijven", vertelt De Mos aan Marca Claro. "Hij ontwikkelde zich erg snel in zijn eerste jaar, had geen aanpassingsproblemen en heeft een geweldig seizoen gedraaid. Na het WK zou het het beste zijn als hij terugkeert naar PSV. De teams die hem in het vizier hebben zullen een goede aanbieding voor hem doen."

De Mos vraagt zich af of Lozano iets aan een zomerse transfer heeft. "Als hij naar een andere club gaat kan dat slecht voor hem zijn. Hij zou bijvoorbeeld geblesseerd kunnen raken."

Arsenal en Manchester United worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Lozano, net als Juventus en FC Barcelona. "Als ik hem was zou ik drie jaar lang bij PSV blijven. Op die manier kan hij honderd wedstrijden in de Eredivisie spelen en dan de stap maken naar de Spaanse of de Engelse competitie", besluit De Mos.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Eens met De Mos?

(2178 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws