Real Madrid hoeft niet te reageren op vermeend bod van 180 miljoen: Hij blijft

Real Madrid hoeft niet te reageren op vermeend bod van 180 miljoen: "Hij blijft"

10-07-2018 06:59
8

Real Madrid lijkt niet te hoeven vrezen voor een vertrek van Marco Asensio. De zaakwaarnemer van de 22-jarige Spanjaard heeft laten weten dat zijn cliënt komend seizoen in het Estadio Santiago Bernabeu wil blijven voetballen.

Mundo Deportivo meldde in juni nog dat Liverpool 180 miljoen euro over had voor de vijftienvoudig international van Spanje. Sinsdien bleef het stil rond Asensio, maar zaakwaarnemer Horacio Gaggioli doorbreekt nu het stilzwijgen. "Marco zal niet vertrekken, hij blijft bij Real Madrid", wordt de belangenbehartiger geciteerd door Marca. "Hij wordt steeds beter en beter. Ik denk dat hij volgend seizoen erg belangrijk zal zijn voor de club."

Asensio heeft zijn tweede volledige seizoen namens De Koninklijke achter de rug. In 55 competitiewedstrijden was hij goed voor negen treffers. Bovendien kwam hij in 2017 tot scoren tijdens de Champions League-finale tegen Juventus. Mogelijk gaat Asensio profiteren van het vertrek van Cristiano Ronaldo, die hard op weg lijkt naar Juventus.