ED: Zoet 'klaargestoomd voor PSV-seizoen', exit Arias, Lozano lijkt onhoudbaar

ED: Zoet 'klaargestoomd voor PSV-seizoen', exit Arias, Lozano lijkt onhoudbaar

10-07-2018 07:26
66

PSV begint dinsdag aan het trainingskamp in het Zwitserse Verbier. De nieuwe trainer Mark van Bommel heeft 27 spelers meegenomen, onder wie doelman Jeroen Zoet.

De doelman leek deze zomer te willen vertrekken, maar is nog altijd een werknemer van de regerend landskampioen. Eind juni werd Napoli nog genoemd als mogelijke nieuwe club van de 27-jarige sluitpost. De Italianen hebben inmiddels echter Alex Meret en Orestes Karnezis binnengehaald. Rondom Zoet is het sindsdien stil. Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdagochtend dat de elfvoudig Oranje-international in Zwitserland 'klaargestoomd' wordt voor het nieuwe seizoen.

Wedden

Meer odds

Santiago Arias, Hirving Lozano en Albert Gudmundsson hebben op het WK gespeeld en mogen nog even genieten van hun vakantie. Arias lijkt niet meer terug te keren in Eindhoven: de Colombiaanse rechtsback wordt net als Zoet aan Napoli gelinkt, dat voor Arias wel concrete interesse heeft. Volgens het ED lijkt Arias op korte termijn te gaan vertrekken. Het dagblad acht het ook zo goed als uitgesloten dat Lozano in Eindhoven blijft, hoewel PSV nog geen officieel bod voor de Mexicaan heeft ontvangen. Chucky ligt nog tot medio 2023 vast, dus de Eindhovenaren kunnen de hoofdprijs vragen.

Verder is PSV nog op zoek naar een extra middenvelder, die de vertrekkende Marco van Ginkel moet doen vergeten. Wie de Eindhovenaren op het oog hebben, is vooralsnog niet duidelijk.