Feyenoord bevestigt transfer: 'Hij heeft zich altijd met volle overgave ingezet'

Feyenoord bevestigt transfer: 'Hij heeft zich altijd met volle overgave ingezet'

10-07-2018 13:53
32

Feyenoord heeft het afscheid van Karim El Ahmadi bevestigd via de officiële kanalen. De 33-jarige captain van de bekerwinnaar vervolgt zijn carrière in Saudi-Arabië, bij Al-Ittihad. Het contract van El Ahmadi in De Kuip liep nog één jaar door. 

Maandag werd de overstap van de controleur al gemeld door zijn nieuwe werkgever. Nu volgt dus ook witte rook uit Rotterdam. "Ik ben me door de jaren heen steeds meer Rotterdammer gaan voelen en heb de Feyenoorders in mijn hart gesloten", blikt El Ahmadi terug.

"De cultuur hier heeft me verder gevormd als mens. Vooral het kampioenschap is een hoogtepunt dat ik nooit meer zal vergeten. Feyenoord heeft zich altijd correct naar mij opgesteld en ook nu weer bij het mogelijk maken van deze overstap. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en kan met een voldaan gevoel vertrekken."

Van Geel
"Karim heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor de club. Hij is een echte professional die zich altijd met volle overgave heeft ingezet voor Feyenoord", voegt technisch directeur Martin van Geel toe. "Bij zijn contactverlenging in 2017 hebben we gezegd ons correct en welwillend op te stellen wanneer een kans als deze zich in zijn laatste contractjaar zou voordoen."

"Gezien zijn leeftijd en de fase van zijn carrière die hij nu in gaat, gunnen we hem deze mooie kans en wensen we hem alle succes toe."