Van Geel over kersverse Feyenoorder: We hebben even twee weken geduld nodig

Van Geel over kersverse Feyenoorder: "We hebben even twee weken geduld nodig"

10-07-2018 14:52
25

Feyenoord denkt met Luis Sinisterra een 'hele talentvolle buitenspeler' te hebben aangetrokken. Technisch directeur Martin van Geel vertelt dat dinsdag voor de camera van RTV Rijnmond. 

"Het is een echte buitenspeler met de vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Snel, wendbaar, technisch vaardig en kan een doelpunt maken", aldus Van Geel. "Hij kan bovendien op beide flanken uit de voeten."

Wedden

Meer odds

De negentienjarige Sinisterra meldde zich dinsdag op het trainingskamp van de Rotterdammers in Zwitserland. In Nederland mag de Zuid-Amerikaan officieel nog niet op het trainingsveld staan. "In Nederland wordt trainen gezien als werken. Daarom heeft hij daar een tewerkstellingsvergunning nodig. We hebben even twee weken geduld nodig met Sinisterra, maar daarna kan hij instromen."

"Het is al een behoorlijk zelfbewuste jongen, die goed en fris uit zijn ogen kijkt", stelt Van Geel. "Hij stapt heel open en onbevangen de club Feyenoord binnen." 

Sinisterra is overgenomen van Once Caldas. In het driejarige contract van de buitenspeler is een optie voor twee extra seizoenen opgenomen.  

Lees ook: Feyenoord bevestigt komst van tweede zomeraanwinst: 'Bienvenido!'