Sneijder hekelt 'bijdehandjes' van NEC en verlaat dorp in rap tempo

Sneijder hekelt 'bijdehandjes' van NEC en verlaat dorp in rap tempo

10-07-2018 20:32
101

NEC heeft dinsdag met 0-0 gelijkgespeeld tegen het Al Gharafa van Wesley Sneijder. Sneijder speelde de hele wedstrijd, die in Weurt werd gespeeld, mee en ergerde zich rot aan de Nijmegenaren, schrijft Omroep Gelderland.

NEC speelde in de eerste helft in de sterkste opstelling, maar scoorde niet. Na de rust stelde trainer Jack de Gier jeugdspelers op. De van AZ overgekomen Gino Coutinho en Rubin Buwalda waren de meest bekende namen.

Sneijder uitte tien minuten voor het einde van de wedstrijd zijn frustratie richting de spelers van NEC. Buwalda ging hard door op Sneijder, die daar niet van gediend was. De middenvelder werd boos en moest door zijn teamgenoten worden gekalmeerd. De frustratie was ook na de wedstrijd nog merkbaar bij Sneijder. Volgens Omroep Gelderland riep hij 'bijdehandjes' naar de spelers van NEC en zocht hij snel de kleedkamer op.

In een rap tempo zocht Sneijder, onder begeleiding van beveiligers, de uitgang van het sportpark op. Marcel Boekhoorn, de suikeroom van NEC, reed hem vervolgens snel het dorp uit.

Check de beelden van Omroep Gelderland hier!