Feyenoord heeft opvolger El Ahmadi al in huis: 'Kan daar prima uit de voeten'

Feyenoord heeft opvolger El Ahmadi al in huis: 'Kan daar prima uit de voeten'

11-07-2018 07:30
24

Karim El Ahmadi had al jaren op zijn lijstje staan nog een keer de stap te maken naar een land als Saudi-Arabië. Hij tekende deze week een contract bij Al-Ittihad.

"Karim wilde heel graag nog een keer een stap maken naar Saudi-Arabië, Dubai, de Emiraten. Dat heeft hij altijd voor ogen gehad, dat hebben we een aantal jaar geleden al besproken", vertelt technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel aan FOX Sports. "Hij is zeer belangrijk geweest voor ons de afgelopen drie jaar, heeft de vier prijzen ook mede behaald. Wij vinden het goed dat hij die stap kan maken. Daar hebben we medewerking aan verleend. Prima zo!"

Uiteraard is in Rotterdam wel direct nagedacht over de opvolging van de middenvelder. "We hebben zelf natuurlijk al een aantal spelers die op die positie prima uit de voeten konden. Ook een WK-ganger, in de vorm van Renato Tapia. Daarnaast zijn we ons gaan oriënteren om die groep ook in de breedte zo sterk mogelijk te maken."

Feyenoord lijkt de pijlen daarbij te richten op Jordy Clasie. De oud-Feyenoorder is bij Southampton vooral bankzitter en wil dolgraag terug naar zijn oude liefde.