Labyad helpt Ten Hag-misverstand uit de wereld: 'Zo veel onzin voorbij gekomen'

Labyad helpt Ten Hag-misverstand uit de wereld: 'Zo veel onzin voorbij gekomen'

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 09:48wo 11-07-2018 om 09:48

Zakaria Labyad is laaiend enthousiast over Erik ten Hag. De zomeraankoop van Ajax vindt het heerlijk om bij zijn nieuwe club weer met de oefenmeester te mogen werken. Labyad en Ten Hag kennen elkaar van hun gezamenlijke periodes bij PSV en FC Utrecht. 

"In mijn ogen is Erik ten Hag de best denkbare trainer voor een speler. Als je het over beeldvorming hebt: ik heb de laatste maanden zo veel onzin over hem voorbij horen komen. Ik ken geen speler die niet positief over hem is", vertelt de aanvaller woensdag in een uitgebreid interview met Voetbal International. 

"Deze trainer is zó perfectionistisch, hij eist elke dag het maximale. Van zichzelf, maar ook van de spelers. In oefenvormen, in een bosloop, in het gedrag, in afspraken, in alles."

"Daarnaast is hij ook een heel betrokken en fijn mens", voegt Labyad daar aan toe. "Iedere speler kan altijd bij hem aankloppen en zijn verhaal doen. Hij zal altijd een luisterend oor hebben, je helpen, maar ook uitleg geven als je het ergens niet mee eens bent. Ten Hag heeft altijd het beste voor met iedereen."

Lees ook: 'Probleemjongen' Labyad: 'Jongens van buitenaf verdienden vijf keer meer dan ik'

Poll

Wordt Ajax komend seizoen kampioen?

(2043 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws