Willem II strikt nieuwe verdediger: We zijn blij dat hij voor ons kiest

Willem II strikt nieuwe verdediger: "We zijn blij dat hij voor ons kiest"

11-07-2018 13:47
21

Willem II heeft zich woensdag verzekerd van de diensten van James McGarry. Maandag meldde het Brabants Dagblad al dat de linksback uit Nieuw-Zeeland op het punt stond om een contract te signeren in Tilburg. 

Woensdag zijn de handtekeningen gezet door McGarry (20) en technisch directeur Joris Mathijsen. De verdediger, die transfervrij is ingelijfd, heeft voor twee jaar getekend in Tilburg. Willem II beschikt over de optie om het contract met twee jaar te verlengen. 

"Ik heb zin om aan de competitie te beginnen. De sfeer op de club voelt goed, er hangt een goede cultuur en iedereen kan goed met elkaar opschieten. De gesprekken met de trainers waren positief en hun opvatting over het spel past bij me", reageert McGarry op zijn transfer. Afgelopen seizoen speelde het talent voor Wellington Phoenix, in Australië. 

Mathijsen verwacht veel van de jeugdinternational. "We zijn erg blij met de komst van James. Het is een talentvolle jongen met een goede mentaliteit. Dit is een kwaliteit van spelers uit Australië en Nieuw-Zeeland. We zijn blij dat hij voor ons kiest om zich verder te ontwikkelen in Europa."