Spaanse bron: Overmars is er klaar mee en pleegt telefoontje naar Abidal

Spaanse bron: Overmars is er klaar mee en pleegt telefoontje naar Abidal

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 15:24wo 11-07-2018 om 15:24

Eric Abidal, technisch directeur van FC Barcelona, is deze week gebeld door Marc Overmars. De directeur spelersbeleid van Ajax heeft in duidelijke bewoordingen nogmaals laten blijken dat Frenkie de Jong deze zomer absoluut niet uit Amsterdam vertrekt. 

Dat meldt RAC1 woensdag. Al maanden gonst het van de geruchten rond De Jong, die nadrukkelijk in beeld zou zijn bij Barça. De kampioen van Spanje ziet het Ajax-talent blijkbaar als een geschikte versterking voor komend seizoen. Na het vertrek van Paulinho naar China is het voor Abidal eenn must om een extra middenvelder aan te trekken. 

Ajax en Overmars peinzen er echter niet over om De Jong te laten verkassen. Justin Kluivert vertrok al naar AS Roma en ook Hakim Ziyech lijkt zijn laatste officiële wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld en daarom weigeren de Amsterdammers nóg een belangrijke speler af te staan.

Overmars zou dat deze week hoogstpersoonlijk aan Abidal duidelijk hebben gemaakt. Volgens RAC1 is de kans nu groot dat Barça in 2019 een nieuwe poging gaat ondernemen om De Jong te contracteren. 

Poll

Is Frenkie de Jong al goed genoeg voor Barça?

(46294 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws