Sneijder geïrriteerd tegen NEC: 'Je moet respect hebben voor zo'n speler'

Sneijder geïrriteerd tegen NEC: 'Je moet respect hebben voor zo'n speler'

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 18:49wo 11-07-2018 om 18:49

De spelers van NEC zullen de oefenwedstrijd tegen het Al-Gharafa van Wesley Sneijder niet snel vergeten. De recordinternational van Oranje had het op z'n zachtst gezegd niet naar zijn zin, merkte NEC-speler Robin Buwalda.

Sneijder liet zo nu en dan zijn klasse zien, maar na afloop ging het vooral naar zijn sneer richting de 'bijdehandjes' van NEC. "Je moet respect hebben voor een speler als Sneijder, supporters ook. Er zijn wat dingen naar hem geroepen die niet kunnen. Hij moet daarboven staan, maar waarschijnlijk ergerde hij zich daaraan. Ook dat hoort erbij", aldus Buwalda tegen ForzaNEC.

Sneijder was tijdens de wedstrijd al geïrriteerd vanwege het harde spel van een paar NEC-spelers. Zo kreeg Buwalda geel na een overtreding op oud-speler van onder meer Ajax en Real Madrid. "Ik ging vol voor de bal en raakte die ook, maar hij kwam erbij. Volgens mij was ik eerder bij de bal. Natuurlijk wordt er gezegd dat je hem niet mag aanraken, maar dit hoort er gewoon bij. Dat weet hij zelf denk ik ook wel. Misschien had hij het niet zo naar zijn zin."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws