Jong Ajax verslaat competitiegenoot achter gesloten deuren: Ik heb genoten

Jong Ajax verslaat competitiegenoot achter gesloten deuren: "Ik heb genoten"

11-07-2018 20:21
100

Jong Ajax heeft dinsdag achter gesloten deuren een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Utrecht. Op De Toekomst was de thuisploeg met 2-0 te sterk door goals van Danilo Pereira en Victor Jensen.

Michael Reiziger, trainer van Jupiler League-kampioen Jong Ajax, is blij met de oefenzege. "Het was voor sommige jongens hun eerste wedstrijd. De eerste keer dat ze weer veel minuten maken, dat is goed", verwijst Reiziger op de clubsite naar Boy Kemper, Dean Solomons, Sebastian Pasquali en Saku Ylätupa.

De Jong Ajax-trainer zag goede dingen. "We begonnen wat zenuwachtig, omdat we te veel wilden. Na tien minuten liepen de combinaties beter en kregen we controle over de wedstrijd. Het tempo was goed en ik heb een aantal mooie aanvallen gezien.'"

Dat resulteerde in goals van Pereira en Jensen. "De jongens hebben goed gespeeld. In de omschakeling zaten we meteen kort op de bal, we hebben geen ruimte weggegeven, een paar mooie combinaties. Ik heb genoten. In de tweede helft ontstond er wat vermoeidheid, maar dat is logisch in de voorbereiding."