Van Gangelen verrast: Ik zal de laatste zijn die ontkent dat ik het jammer vind

Van Gangelen verrast: "Ik zal de laatste zijn die ontkent dat ik het jammer vind"

11-07-2018 21:25
20

Jan Joost van Gangelen is verbaasd over het feit dat Veronica de vriendschappelijke interlands van het Nederlands elftal is kwijtgeraakt aan de NOS. De omroep beschikt nu over de rechten van álle Oranje-duels, zo werd maandag bekend.

"Ik heb eerlijk gezegd niet zien aankomen dat de NOS nu ál het Oranje-voetbal gaat doen", reageert Van Gangelen op de Coen & Sander Show op Radio 538. Van Gangelen presenteert bij Veronica en FOX Sports. "Het leek erop dat Veronica - en dat deden ze al tien jaar en dat deed ik ook al tien jaar - gewoon de oefenwedstrijden zou gaan doen. Dat de publieke omroep het nu gaat doen, dat vind ik wel behoorlijk opvallend."

Van Gangelen dreigt een rustig seizoen tegemoet te gaan, want bij de Champions League-wedstrijden op Veronica verwacht hij niet de eerste keus te zijn. De zender beschikt nu ook over Wilfred Genee en Hélène Hendriks. "Of je mij Champions League-wedstrijden ziet doen? Ik denk, als ik heel eerlijk ben, 20 procent kans?" De presentator vindt het jammer. "Ik zal de laatste zijn die ontkent dat ik het jammer vind. Maar ik ga er vanuit."