'Clubs niet in de rij voor Jörgensen; één club informeerde naar Feyenoord-spits'

'Clubs niet in de rij voor Jörgensen; één club informeerde naar Feyenoord-spits'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 06:45do 12-07-2018 om 06:45

De clubs staan niet bepaald in de rij voor Nicolai Jörgensen, schrijft het Algemeen Dagblad donderdag. De Feyenoord-spits stond er in de winterstop goed op en zag een transfer naar Newcastle United afketsen. Na een matig WK is de belangstelling minder.

Er zijn weinig clubs die interesse hebben in Jörgensen. Toch is er wel een club die informeerde naar de Deense spits. Het gaat volgens het AD om het Italiaanse Atalanta Bergamo, waar Hans Hateboer en Marten de Roon onder contract staan. Het is niet duidelijk of Feyenoord met Atalanta spreekt over een transfer en in hoeverre de Serie A-club daadwerkelijk serieus geïnteresseerd is. Daar schrijft de krant verder niets over.

Van de spelers die actief waren op een WK keert Karim El Ahmadi sowieso niet terug. De Marokkaan tekende een contract bij Al-Ittihad. Sofyan Amrabat, Renato Tapia en Brad Jones keren normaal gesproken wel terug bij Feyenoord.

Ridgeciano Haps
Het AD 'bevestigt' het bericht van Voetbal International over Ridgeciano Haps, die geblesseerd is en er langdurig uit lijkt te zijn. 'Door de nieuwe privacywetgeving is Feyenoord niet erg happig om veel over het blessureleed van de linksback te vertellen', aldus de krant. Nu moet Calvin Verdonk, vorig jaar verhuurd aan NEC, samen met Tyrell Malacia uit gaan maken wie de linksbackpositie in gaat vullen.

Poll

Vertrekt Jörgensen bij Feyenoord?

(1933 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws