'NAC stelt FC Twente teleur en richt zich nu op 'boom van een vent' van City'

'NAC stelt FC Twente teleur en richt zich nu op 'boom van een vent' van City'

12-07-2018 07:13
36

NAC Breda hoopt Arijanet Muric naar de Eredivisie te halen. Muric is een negentienjarige keeper van Manchester City van bijna twee meter lang.

Dat meldt BN/De Stem. De ochtendkrant beschrijft Muric als 'een boom van een vent'. De sluitpost van City staat op de nominatie om naar de Eredivisie te vertrekken. De interesse van NAC in Muric verklaart voor een groot deel waarom FC Twente-doelman Jorn Brondeel al een tijdje niets meer heeft gehoord.

Technisch directeur Hans Smulders van NAC informeerde twee weken geleden voor het laatst naar de Belgische keeper, maar sindsdien is het stil. Ook Twente zelf heeft niets meer van NAC vernomen. Die deal lijkt er dus niet meer te gaan komen.

NAC is op zoek naar een beoogde eerste keeper door het vertrek van Nigel Bertrams naar FC Nordtsjaelland. Muric komt daarvoor in aanmerking. De Zwitserse Montenegrijn fungeerde het afgelopen seizoen als derde doelman bij City, achter Ederson en Claudio Bravo. City verkocht deze week het Engelse keeperstalent Angus Gunn aan Southampton en ook Joe Hart gaat verkocht worden.