'Het is mooi dat hij er is bij Feyenoord. Voor de rest blijft het stil'

'Het is mooi dat hij er is bij Feyenoord. Voor de rest blijft het stil'

12-07-2018 08:23
21

Bart Nieuwkoop heeft de geruchten rond Daryl Janmaat meegekregen en staat niet te springen om de terugkeer van de rechtsback. Dat heeft alles te maken met het feit dat Janmaat op dezelfde positie speelt als Nieuwkoop.

Nieuwkoop wacht al een paar seizoenen op zijn definitieve doorbraak en lijkt het ook komend seizoen zwaar te krijgen bij Feyenoord met de mogelijke terugkeer van Janmaat. "Ik heb het inderdaad gelezen. We hebben nu Jeremiah (St. Juste, red.) die op rechtsback wordt gezet en ik", zegt Nieuwkoop tegen Voetbal Inside. "In principe denk ik dat twee genoeg is. Uiteindelijk is heel veel concurrentie niet leuk voor jezelf, maar het hoort wel bij een topclub."

Ajax en PSV zijn bezig met het binnenhalen van spelers, maar bij Feyenoord is het op transfergebied vooralsnog rustig. "Bij ons is het inderdaad nog redelijk stil", zegt Nieuwkoop. "Gisteren (woensdag, red.) is Luis (Sinisterra, red.) aangekomen. Het is mooi dat hij er is. Voor de rest blijft het stil. Of er nog mensen moeten komen? Daar ben ik niet voor. Ik weet het niet. Er komen nog jongens terug van het WK. Dan wordt de groep weer een stuk groter en sterker."