FOX Sports verlengt met 'hét boegbeeld van live Eredivisie op tv': Een feest

FOX Sports verlengt met 'hét boegbeeld van live Eredivisie op tv': "Een feest"

12-07-2018 11:09
22

Jan Joost van Gangelen blijft bij FOX Sports. De presentator heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2022, zo maakt de betaalzender donderdag bekend.

Van Gangelen presenteert onder meer het zaterdagavondprogramma 'De Eretribune' op FOX Sports en staat op zondag langs de lijn. "Het hele team van mensen voor én achter de schermen werkt er hard voor om de passie die we hebben voor de sport - en voor het Nederlandse voetbal in het bijzonder - bij de kijker thuis te brengen. Het is een feest om daaraan bij te dragen", reageert Van Gangelen.

"Jan Joost is er sinds het begin van FOX Sports bij en is sindsdien uitgegroeid tot hét boegbeeld van live Eredivisie op tv" verklaart Rob Labree, Director of Programming & Production bij FOX Sports. "Jan Joost is onvermoeibaar nieuwsgierig, barst van de sportkennis en het plezier straalt er bij hem vanaf. Het spreekt daarom voor zich dat we verguld zijn langer met elkaar door te gaan."

FOX Sports maakt ook bekend dat Hélène Hendriks komend seizoen twee dagen per week verbonden blijft aan de zender. Ze gaat ook werken voor Talpa Network, waar Veronica onder valt. Van Gangelen gaat De Eretribune niet met Hendriks, maar met Aletha Leidelmeijer presenteren.

Lees ook: Van Gangelen verrast: "Ik zal de laatste zijn die ontkent dat ik het jammer vind"