Update: Younes meldt zich op krukken bij Napoli en staat voor lange revalidatie

Update: Younes meldt zich op krukken bij Napoli en staat voor lange revalidatie

13-07-2018 12:04
53

Amin Younes meldt zich vrijdag bij Napoli. Althans, als de Duitse aanvaller zich aan de afspraken houdt. Bij de Italiaanse topclub begint hij aan zijn revalidatie.

Younes heeft naar verluidt zijn achillespees afgescheurd en staat zeven tot acht maanden buitenspel. Vrijdag wordt hij in Napels verwacht voor de start van de voorbereiding. Hij zal door zijn blessure niet meetrainen, maar beginnen met zijn revalidatietraject.

Younes tekende in januari een contract bij Napoli en is daar vanaf 1 juli in dienst. Al snel kreeg de Duitse international spijt en besloot hij af te zien van een overstap naar de vice-kampioen van Italië. Younes heeft echter zijn handtekening gezet en dus is de verbintenis, die per 1 juli ingaat, rechtsgeldig.

Aanvankelijk leek Younes verkocht te worden door Napoli, maar door zijn blessure lijkt een transfer deze zomer niet aannemelijk.

Update 13/7 12.04: Amin Younes heeft zich vrijdag gemeld in het trainingskamp van Napoli, de club waar hij sinds 1 juli officieel onder contract staat. De oud-Ajacied arriveerde door zijn achillespeesblessure op krukken en zal de komende maanden in Napels revalideren.

"Younes was in gezelschap van zijn advocaten", zegt journalist Ciro Troise, die getuige was van de aankomst, opgetekend door de NOS. "Die advocaten gaan later vandaag om de tafel met het bestuur van de club en Younes zal bij de clubartsen langsgaan om zijn situatie te bespreken."