NAC rondt huurdeal met Manchester City af: Gevoel dat ik terug moest komen

NAC rondt huurdeal met Manchester City af: "Gevoel dat ik terug moest komen"

12-07-2018 11:35
10

Het is definitief: Paolo Fernandes speelt ook komend seizoen bij NAC Breda. De Spaanse aanvaller (19) wordt voor één jaar gehuurd van Manchester City.

Fernandes speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Breda en groeide in de laatste competitiewedstrijden uit tot één van de smaakmakers. Hij kwam in totaal tot 25 optredens in de Eredivisie, waarvan acht als basisspeler. Scoren deed hij ook: twee keer.

"Het is goed nieuws dat we Paolo nog een seizoen aan de selectie toe kunnen voegen. Hij is een zeer talentvolle speler die met zijn aanvallende impulsen een waardige toevoeging is", reageert technisch directeur Hans Smulder op de clubsite. "Een bijkomend voordeel is dat hij ook andere, nieuwe spelers vanuit Manchester City wegwijs kan maken bij NAC."

Fernandes is in zijn nopjes met zijn terugkeer naar NAC. "Ik wil hier meer spelen en proberen het verschil te maken. Vorig jaar ging het richting het einde van het seizoen steeds beter. Hopelijk kan ik die vorm doortrekken naar het komende seizoen. Toen ik hier wegging aan het einde van het afgelopen seizoen, had ik gelijk het gevoel dat ik terug moest komen."