'Ik moet laten zien dat ik net zo goed ben als Luuk de Jong en Romero'

'Ik moet laten zien dat ik net zo goed ben als Luuk de Jong en Romero'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 17:04do 12-07-2018 om 17:04

Joël Piroe is deze week met de hoofdmacht van PSV op trainingskamp. In het Zwitserse Verbier kan de negentienjarige spits zich meten met een niveautje hoger.

"Het is hard werken, maar we hebben ook plezier en het is fijn om hierbij te zijn", vertelt Piroe aan het Eindhovens Dagblad. "Ik heb vorig jaar al in een aantal wedstrijden bij Jong PSV meegedaan en gemerkt dat het een stap omhoog is. Je speelt tegen volwassen mannen met veel ervaring, maar voor mijn gevoel is het goed verlopen."

Voorlopig heeft Piroe, die in de jeugd de topscorerslijsten domineert, nog Luuk de Jong en Maximiliano Romero voor zich bij de hoofdmacht van PSV. "Voor nu heb ik meer het doel dat ik veel van ze leer, maar op de trainingen moet ik laten zien dat ik net zo goed ben en beter ben en zo wil ik uiteindelijk mijn plek veroveren."

De jeugdinternational van Oranje richt zich de komende maanden op het maken van zoveel mogelijk doelpunten bij Jong PSV. "Ik hoop wel dat ik mijn debuut in het eerste mag maken en de aansluiting vind, maar voor nu focus ik me op het maken van goals bij Jong PSV."

Poll

Gaat Piroe komend seizoen doorbreken bij PSV?

(1088 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws