Jahanbakhsh blijft mogelijk bij AZ: 'Hopelijk komt er heel weinig interesse'

Jahanbakhsh blijft mogelijk bij AZ: 'Hopelijk komt er heel weinig interesse'

12-07-2018 17:20
51

De kans bestaat dat Alireza Jahanbakhsh ook volgend seizoen in de Eredivisie speelt. AZ-directeur Max Huiberts meldt dat het stil is en koestert hoop op een langer verblijf van de topscorer uit Iran.

"Op dit moment speelt er niks", laat Huiberts weten aan NH. "De enige speler die is vertrokken, is Wout Weghorst (VfL Wolfsburg, red.). Vooralsnog is er geen concrete interesse in Ali. Een aantal weken heeft er wel iets gespeeld, maar nu is het stil."

De directeur voetbalzaken van de Alkmaarders hoopt dat Jahanbakhsh blijft. "Het zou heel mooi zijn als hij op het veld staat bij de eerste Europa League-wedstrijd", zegt hij. "Laten we hopen dat er heel weinig interesse voor hem komt, al kan ik mij dat niet voorstellen. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat hij nog een jaar bij AZ speelt."

Jahanbakhsh beschikt over een tweejarig contract. Afgelopen seizoen kroonde hij zich tot topscorer van de Eredivisie (21 goals), maar op het WK met Iran slaagde hij er niet in zich in de picture te spelen. Rond 20 juli moet de 24-jarige aanvaller zich weer melden bij AZ.