'Diverse clubs willen Veerman; spits gaat 'in conclaaf' met sc Heerenveen'

'Diverse clubs willen Veerman; spits gaat 'in conclaaf' met sc Heerenveen'

12-07-2018 20:33
18

Henk Veerman gaat binnenkort om de tafel met sc Heerenveen. Er is veel belangstelling voor de spits, die van zijn werkgever niet weg hoeft.

Dat meldt Voetbal International. De situatie wordt op korte termijn besproken met hem en zijn zaakwaarnemer, aldus het weekblad. Veerman moest het de afgelopen seizoenen doen met een reserverol en ook komend seizoen lijkt hij niet verder te komen dan een plek op de bank. Reza Ghoochannejhad is vertrokken, maar Heerenveen huurde PSV-spits Sam Lammers, die gehaald is voor de basis. Over die situatie gaat Heerenveen met de speler 'in conclaaf'.

Diverse clubs azen op de handtekening van Veerman. FC Emmen is er daar een van, zo werd eerder deze week al door de Leeuwarder Courant gemeld. De promovendus wil Veerman, die nog een contract heeft tot volgend jaar zomer, huren, maar Heerenveen gaat liever over tot verkoop. Emmen is echter niet van plan om het transferbedrag van 'enkele tonnen' te betalen. Welke clubs nog meer belangstelling hebben is niet duidelijk.