'FC Twente kan droomversterking niet betalen, Fortuna Sittard wil profiteren'

'FC Twente kan droomversterking niet betalen, Fortuna Sittard wil profiteren'

13-07-2018 07:27
81

Rens van Eijden lijkt niet te hoeven klagen over een gebrek aan belangstelling. De dertigjarige centrale verdediger mag vertrekken bij AZ, maar heeft de clubs voor het uitkiezen.

Van Eijden bedankte onlangs al vriendelijk voor belangstelling van FC Emmen en werd nadrukkelijk gelinkt aan FC Twente. Volgens 1Limburg heeft ook Fortuna Sittard zich gemeld voor de centrale verdediger, die voor FC Twente niet te betalen lijkt. De Limburgse Eredivisie-promovendus zag aanvoerder Perr Schuurs deze zomer naar Ajax vertrekken en is nu op zoek naar een ervaren verdediger. Fortuna heeft momenteel drie centrale verdedigers onder contract staan: naast de 28-jarige Kai Heerings zijn dat de jongere Wessel Dammers (23) en Rubén Ramirez (22).

Wedden

Meer odds

Van Eijden gaat zijn derde contractjaar bij AZ in, maar lijkt weinig toekomst te hebben in het AFAS Stadion. De voormalig jeugdinternational kwam afgelopen seizoen tot slechts drie Eredivisie-wedstrijden en maakte zijn minuten vooral in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong AZ. De verdediger, eerder actief voor PSV, Willem II en NEC, heeft nog een contract tot medio 2020.