Gerucht uit Iran: Jahanbakhsh verlaat AZ en kan Mahrez opvolgen bij Leicester

Gerucht uit Iran: Jahanbakhsh verlaat AZ en kan Mahrez opvolgen bij Leicester

Gepubliceerd: vrijdag 13 juli 2018 om 16:58vr 13-07-2018 om 16:58

Een opvallend gerucht uit Iran: Alireza Jahanbakhsh verlaat AZ mogelijk voor Leicester City. De Iraniër is in beeld als opvolger van Riyad Mahrez.

Mahrez maakte deze week de overstap van Leicester City naar Manchester City, dat 65 miljoen euro betaalde. Met het vrijgekomen budget gaat de Engelse kampioen van 2016 de transfermarkt op. Eén van de opties is Jahanbakhsh, zo meldt Vananews vrijdag.

Het Iranese medium komt met een hoop details. Zo is Jahanbakhsh naar verluidt met een privéjet van de Leicester-eigenaar naar Engeland gevlogen en zou hij óók al medisch gekeurd zijn. Met de transfer is volgens Vananews een slordige 22 miljoen euro gemoeid.

AZ-directeur Max Huiberts sprak donderdag de hoop uit dat Jahanbakhsh nog een jaar bij AZ blijft. "Vooralsnog is er geen concrete interesse in Ali", liet Huiberts weten aan NH. "Een aantal weken heeft er wel iets gespeeld, maar nu is het stil."

Jahanbakhsh kroonde zich afgelopen seizoen tot topscorer van de Eredivisie met 21 doelpunten. Op het WK met Iran kon hij zich n iet onderscheiden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Jahanbakhsh naar Leicester: zie jij het zitten?

(1169 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws