Bod van AZ lachend van tafel geveegd: 'Dat is niet serieus te nemen'

Bod van AZ lachend van tafel geveegd: 'Dat is niet serieus te nemen'

13-07-2018 22:18
80

Fons Groenendijk laat aan Omroep West weten dat AZ een bod heeft gedaan op Bjorn Johnsen. De trainer van ADO Den Haag vindt echter dat de Alkmaarders met een serieuzer bod moeten aankloppen in het Kyocera Stadion.

"Er wordt aan hem getrokken, maar wij vinden wel dat we als ADO het recht hebben om hem voor een prijs te laten gaan die bij hem past", vertelt Groenendijk. "Ik vind dat de situatie bij ADO ook veranderd is en we spelers niet voor een fooi de deur uit moeten laten lopen."

"Deze jongen heeft duidelijk een bepaalde waarde voor het team. Hij is spits en onze aanvalsleider. Die willen we graag bij ADO houden. We hebben hem niet voor niets voor drie jaar vastgelegd."

Groenendijk bevestigt dat AZ voor Johnsen in de markt is.  "Dan moet een club als AZ, dat alles voor de hoofdprijs wil verkopen, toch met een serieus bod komen. Of het bod serieus te nemen is? Wij vinden van niet. We vinden dat daar een bepaalde waarde tegenover moet staan."

"Hij is een cruciale speler in onze plannen. (...) Hij is nog niet weg en wat mij betreft blijft dat ook zo. Of AZ omhoog moet met het bod? Ik vind van wel. Ik ga daar niet over, maar heb wel tegen Jeffrey (technisch manager Van As, red.) gezegd wat het belang is."