Cocu na Kadioglu ook gelinkt aan Nederlandse spits: 'Op namen kan ik niet ingaan'

Cocu na Kadioglu ook gelinkt aan Nederlandse spits: 'Op namen kan ik niet ingaan'

14-07-2018 08:04
6

Fenerbahçe zet alles op alles om Vincent Janssen opnieuw te huren van Tottenham Hotspur. Beide clubs zijn daarover momenteel in gesprek, zo meldt althans de Turkse krant Fanatik.

Coach Phillip Cocu van de Turkse grootmacht wil graag met landgenoot Janssen in zee omdat de spoeling voorin dun is. De zeventienvoudig Oranje-international was vorig seizoen ook al actief bij Fenerbahçe, maar mede door een slepende voetblessure kwam hij niet verder dan zestien competitieoptredens. Daarin scoorde de 24-jarige spits vier keer.

Wedden

Meer odds

Cocu werd na het oefenduel met Lausanne (1-2) gevraagd naar de interesse in Janssen. "Op namen kan ik niet ingaan", wordt de trainer geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "We hebben nog een aantal issues uit het verleden staan, vanwege de fair play-regels van de FIFA. Daardoor moeten we creatief omgaan met de middelen die we hebben."

Fenerbahçe is ondertussen ook druk bezig met het afronden van de transfer van Ferdi Kadioglu. De aanvallende middenvelder komt voor twee miljoen euro over van NEC.