Done deal: Cocu haalt NEC-talent Kadioglu per direct naar Istanbul

Done deal: Cocu haalt NEC-talent Kadioglu per direct naar Istanbul

14-07-2018 16:32
38

De transfer van Ferdi Kadioglu naar Fenerbahçe is rond. NEC bevestigt zaterdagmiddag via de officiële kanalen dat de achttienjarige middenvelder per direct naar de club van trainer Phillip Cocu verkast. 

Kadioglu heeft in Istanbul een vierjarig contract gesigneerd. 'Met de verkoop van Kadioglu is naast een transfersom tevens een bonusconstructie en een doorverkoop bedongen', meldt NEC

"Ik ben enorm blij en trots dat ik deze geweldig mooie stap kan en mag maken. Uiteraard zal ik iedereen in en rondom de club enorm gaan missen, want ik loop hier vanaf mijn jongste jaren rond", zegt de tiener. "NEC en haar supporters zitten voor altijd in mijn hart en ik wil iedereen in en rondom de club, van supporters tot vrijwilligers, heel hartelijk danken voor de fantastische tijd die ik hier heb gehad."

"Deze stap is Ferdi van harte gegund en we hopen van harte dat Ferdi alle verwachtingen waar gaat maken en hebben daar alle vertrouwen in", voegt NEC-directeur Remco Oversier toe. "Namens iedereen bij de club wensen wij Ferdi heel veel succes en blijven hem in de toekomst uiteraard nauwgezet volgen.”