Debuut Kluivert, ook Strootman en Karsdorp in actie: AS Roma boekt monsterzege

Debuut Kluivert, ook Strootman en Karsdorp in actie: AS Roma boekt monsterzege

14-07-2018 23:15
19

Justin Kluivert heeft zaterdag zijn officieuze debuut gemaakt bij AS Roma. De negentienjarige vleugelaanvaller deed één helft mee tijdens het oefenduel van de Italiaanse grootmacht met Latina. Roma won de wedstrijd met 9-0. 

Ook Kevin Strootman en Rick Karsdorp kwamen in actie namens de nummer drie van het afgelopen Serie A-seizoen. De laatste speelminuten van Karsdorp dateerden van oktober 2017. Daarna kampte de rechtsback met een slepende knieblessure.

Wedden

Meer odds

Patrik Schick was tegen Latina de grote man met drie treffers. Luca en Lorenzo Pellegrini scoorden ook. In de pauze werd het complete team gewisseld. Strootman en Kluivert kwamen toen in de ploeg. Kluivert leverde geen bijdrage aan één van de drie treffers die in de resterende 45 minuten vielen. 

Opstelling Roma eerste helft: Mirante, Karsdorp, Marcano, Manolas, Lu. Pellegrini, Lo. Pellegrini, De Rossi, Pastore, Cengiz, Schick en Perotti

Opstelling Roma tweede helft: Fuzato, Florenzi, J. Jesus, Bianda, Santon, Cristante, Coric, Strootman, Kluivert, Dzeko en El Shaarawy