Spaans bericht: Hateboer dient vertrekwens in en aast op Champions League

Spaans bericht: Hateboer dient vertrekwens in en aast op Champions League

15-07-2018 16:29
17

Het Spaanse medium Deporte Valenciano schrijft dat Hans Hateboer een transferverzoek heeft ingediend bij Atalanta Bergamo. Hij wil graag vertrekken naar Valencia.

Vorige week meldde Voetbal International dat Hateboer met Valencia de Champions League in kan. Deporte Valenciano meldt nu dat de rechtsback van het Nederlands elftal een vertrekwens heeft ingediend en erop hoopt dat Atalanta niet voor een transfer gaat liggen. Hateboer krijgt een kans om in de Champions League actief te zijn en wil die niet laten schieten. Vraag is of Atalanta bereid is om mee te werken aan een transfer. VI meldde vorige week van niet.

Deporte Valenciano schrijft dat Atalanta pas na wil denken aan een vertrek als Valencia met een bod van minstens tien miljoen euro over de brug komt. Volgens VI deed Valencia een miljoenenbod, maar of dat bod in de buurt kwam van de vraagprijs van Atalanta is niet duidelijk.

Deze zomer wordt Hateboer in verband gebracht met diverse clubs. Borussia Dortmund zou in hem een nieuwe rechtsback zien en ook AC Milan is genoemd.