Heracles Almelo sluit Open Dag met winst af en danst simpel langs Jong Ajax

15-07-2018 16:44
45

Heracles Almelo heeft Jong Ajax verslagen op de Open Dag. In Almelo werd het 3-1 voor de Heraclieden.

Heracles begon in de eerste helft met veel jonge spelers. De ploeg van trainer Frank Wormuth was beter dan de Amsterdammers en kreeg al snel kansen om op voorsprong te komen. De ban werd echter pas na ruim een half uur gebroken. Voormalig Jong PSV-spits Joey Konings brak in de zestien door en schoot de bal achter keeper Stan van Bladeren: 1-0.

Het duurde niet lang voor Heracles een tweede treffer maakte. Nog voor de rust vond Konings opnieuw het net: 2-0. Kort na rust was de wedstrijd gespeeld doordat Adrian Dalmau er 3-0 van maakte.

Jong Ajax kwam via Kaj Sierhuis nog terug in de wedstrijd. De jonge spits zag zijn afstandsschot niet goed verwerkt worden door doelman Michael Brouwer, die in de tweede helft mocht keepen. Het bleef bij 3-1.