Van Bommel: 'PSV kan nee zeggen tegen bod van veertig of vijftig miljoen euro'

Van Bommel: 'PSV kan nee zeggen tegen bod van veertig of vijftig miljoen euro'

16-07-2018 06:34
145

Mark van Bommel rekent niet op een transfer van Hirving Lozano. De Mexicaanse uitblinker wordt gevolgd door diverse grote clubs uit het buitenland, maar PSV is niet van plan om hem zomaar van de hand te doen. Ook niet voor een grote zak geld.

"Ik houd geen rekening met een vertrek van Lozano", zegt Van Bommel op het trainingskamp in Verbier, opgetekend door De Telegraaf. "Wij willen hem niet kwijt. Of we nee kunnen zeggen tegen een bod van veertig of vijftig miljoen euro? Ja, dat zou kunnen."

Van Bommel benadrukt de ambities die PSV heeft. "Wij willen de Champions League in en gaan daar alles aan doen", citeert het Eindhovens Dagblad hem. "Daarnaast zijn we geen club van 'we verkopen maar en kopen wel een ander terug'. Nee. Er moet namelijk wel altijd een goede vervanger beschikbaar zijn. We hebben niet voor niets Luuk de Jong willen behouden en daar zijn we ook in geslaagd."

De PSV-trainer is tevreden over zijn huidige selectie. "Qua instelling, bereidheid en kwaliteit. We zijn wel redelijk jong en hopen nog graag Jeroen Zoet te behouden. Hij is erg belangrijk voor onze ploeg."