'Ajax onderhandelt over Owusu-transfer, maar wil vooralsnog te veel geld zien'

'Ajax onderhandelt over Owusu-transfer, maar wil vooralsnog te veel geld zien'

16-07-2018 07:40
32

De transfer van Leeroy Owusu naar De Graafschap is geen abc'tje. De promovendus onderhandelt met Ajax over een overgang, maar de Amsterdammers willen vooralsnog te veel geld zien.

Dat schrijft de Gelderlander maandag. De Graafschap bevestigde vorige week al dat de club interesse heeft in Owusu, die bij Ajax waarschijnlijk nooit door gaat breken. "We hebben interesse in Owusu, maar er lopen nog geen gesprekken met Ajax", zei technisch manager Peter Hofstede tegen de eerdergenoemde krant.

Wedden

Meer odds

Inmiddels zijn beide partijen met elkaar in gesprek gegaan, want de Gelderlander weet dat De Graafschap het bedrag dat Ajax vraagt niet op wil of kan hoesten.
Duidelijk is niet wat Ajax wil hebben voor de 21-jarige Owusu, die vorig seizoen gestald werd bij Almere City. Eerder verhuurde de Amsterdamse club hem al aan Excelsior.

Zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Ajax moet hij nog maken, maar het lijkt er vooralsnog op dat dat nooit gaat gebeuren. Owusu was in het seizoen 2014/2015 en 2015/2016 een vaste waarde in Jong Ajax.

Lees ook'We hebben interesse, maar er lopen nog geen gesprekken met Ajax'