Ajax mogelijk tegen Fenerbahçe en Cocu: 'Dan moeten we er staan'

Ajax mogelijk tegen Fenerbahçe en Cocu: 'Dan moeten we er staan'

16-07-2018 08:39
41

Het is goed mogelijk dat Ajax het in de derde voorronde van de Champions League opneemt tegen het Fenerbahce van Phillip Cocu. Of zijn Turkse elftal dan al op het beoogde niveau zit, moet worden afgewacht.

Ajax speelt in de tweede voorronde tegen Sturm Graz. Daarna kan Fenerbahçe uit de koker komen, maar of de Turken dan al op volle toeren draaien? "Begin augustus moeten we er staan", zegt Cocu in De Telegraaf. "Natuurlijk zitten we dan nog niet op het niveau waar we uiteindelijk naar toe willen, maar we moeten dan wel stappen hebben gemaakt. Al zie ik in de wedstrijden tot nu toe al bij vlagen terug wat we graag willen zien."

Wedden

Meer odds

Cocu weet dat er veel tijd nodig is om het elftal naar zijn hand te zetten. Het tweede oefenduel met Lausanne-Sport werd met 1-2 verloren. "De manier van werken bij PSV willen we ook bij Fenerbahçe implementeren. Alleen zal daar de nodige tijd in gaan zitten. Onder anderen Chris (Van der Weerden, red.) en ik zijn natuurlijk hard aan het werk om dat te bewerkstelligen, maar we moeten soms dus de tijd nemen."