Geruchtje in Italië: Lazio richt zich na deal van 40 miljoen euro op PSV-tweetal

Geruchtje in Italië: Lazio richt zich na deal van 40 miljoen euro op PSV-tweetal

16-07-2018 14:32
49

Na de verkoop van Felipe Anderson aan West Ham United overweegt SS Lazio aan te kloppen bij PSV. Zowel Hirving Lozano als Gastón Pereiro is in beeld bij de topclub uit de Serie A. Radiosei meldt dat. 

Zondag werd de overstap van vleugelaanvaller Anderson naar Londen afgerond. West Ham betaalde circa 40 miljoen euro voor de Braziliaan - een clubrecord. Met die opbrengst gaat Lazio, dat afgelopen seizoen op de vijfde plaats eindigde in de competitie, nu op jacht naar versterking voor de vleugels.

Pereiro werd in 2017 óók al gelinkt aan Lazio. De Uruguayaanse linkspoot heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2020. Pereiro (23) liet afgelopen week nog blijken dat het geen ramp is als hij nog een jaar in Eindhoven blijft.

Radiosei laat ook de naam van Lozano vallen. De 22-jarige Mexicaan heeft tijdens het WK veel indruk gemaakt en staat daardoor op de verlanglijstjes van diverse topclubs. Of Lazio een serieuze kanshebber is om Chucky aan te trekken, is nog maar de vraag; komend seizoen speelt de ploeg van trainer Simone Inzaghi bovendien geen Champions League-voetbal. 

No Poll