RTL Boulevard checkt Voetbal Inside-gerucht en laat drie namen vallen: 1+1=2

RTL Boulevard checkt Voetbal Inside-gerucht en laat drie namen vallen: "1+1=2"

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 20:37ma 16-07-2018 om 20:37

Het programma Voetbal Inside gaat ook na het vertrek van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen naar Veronica door. Derksen liet zondagavond tijdens de allerlaatste uitzending van VI Oranje Blijft Thuis weten dat er 'een nieuwe Voetbal Inside' komt. RTL Boulevard heeft dat maandag gecheckt bij de directie van RTL.

Wat blijkt, het klopt. Voetbal Inside gaat door, dus zonder Genee, Van der Gijp en Derksen "We hebben dat meteen even gecheckt", zegt presentator Luuk Ikink bij RTL Boulevard. "Ze zeiden: we houden de naam, dus er komt inderdaad een nieuw programma. Er zoemen ook allerlei namen rond."

Ikink laat vervolgens een paar namen vallen van mogelijke presentatoren en schuift als eerste Simon Zijlemans naar voren. Zijlemans gaat met Voetbal Inside regelmatig op pad voor interviews en is dus al bekend met het concept. "De naam van Humberto Tan komt ook weleens voorbij en ook die van Marcel Maijer", zegt Ikink.

Zijlemans, op dat moment aanwezig in de studio van RTL Boulevard, krijgt de vraag of hij het ziet zitten om de nieuwe VI te gaan presenteren. "Het ligt eraan hoe je het vormgeeft. Je moet niet hetzelfde doen als wat er al gemaakt is. Ik zit nu een paar jaar in de voetballerij en daar geniet ik heel erg van. Ik houd er ook van om programma's te maken, dus 1+1=2, denk ik."

Lees ookDerksen vertelt 'enige echte waarheid' en heeft VI-primeur: "Heb ik gehoord"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws