'Fenerbahçe wil snel handelen en legt bod van vijf miljoen neer bij Feyenoord'

'Fenerbahçe wil snel handelen en legt bod van vijf miljoen neer bij Feyenoord'

16-07-2018 21:38
77

Fenerbahçe heeft een bod van vijf miljoen euro neergelegd bij Feyenoord voor Sven van Beek. Dat meldt het Turkse Haberturk. De verdediger van de Rotterdammers staat hoog op het verlanglijstje van de Turkse topclub.

De 23-jarige Van Beek heeft bij Feyenoord nog maar een contract voor één seizoen, waardoor de club de hoofdprijs kan vergeten. Fenerbahçe is van alles op de hoogte en heeft zich volgens Haberturk officieel gemeld bij technisch directeur Martin van Geel. De vraag is wat Van Geel gaat doen. Laat hij Van Beek gaan voor een klein bedrag of houdt hij hem bij Feyenoord met het risico dat hij volgend jaar gratis de deur uit loopt en de club dus helemaal niets aan hem verdient?

Van Beek werd zondagochtend voor het eerst met Fenerbahçe in verband gebracht. Zondagavond meldde Voetbal International dat Fenerbahçe-trainer Phillip Cocu inderdaad aast op de centrale verdediger. Het lijkt erop dat de club snel wil handelen en volgens Haberturk zijn de eerste contacten inmiddels dus al gelegd.

Van Beek loopt al sinds zijn elfde rond bij Feyenoord. Hij debuteerde in het seizoen 2013/2014 en is deze zomer ook al in verband gebracht met SS Lazio.

No Poll