Venijnige reactie AZ: 'Kan ik niet serieus nemen, we hebben een prima bod gedaan'

Venijnige reactie AZ: 'Kan ik niet serieus nemen, we hebben een prima bod gedaan'

17-07-2018 11:14
181

AZ en ADO Den Haag zijn er voorlopig nog niet uit over de transfer van Bjorn Johnsen naar Alkmaar. ADO-trainer Fons Groenendijk zei afgelopen weekend dat het bod van AZ op de Noorse spits 'niet serieus is te nemen'. 

Die opmerking van de oefenmeester is bij Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, in het verkeerde keelgat geschoten. "Tsja, zo'n reactie kan ik op mijn beurt ook niet serieus nemen", tekent het Noordhollands Dagblad op uit zijn mond.

"We hebben namelijk een prima bod gedaan. Zoveel heeft ADO nog nooit gekregen voor een speler", vervolgt Huiberts. Johnsen (26) was afgelopen seizoen goed voor negentien competitiegoals namens ADO. AZ ziet in hem een geschikte opvolger voor Wout Weghorst. Hij werd verkocht aan VfL Wolfsburg.

Back en vleugelspeler
Naast een nieuwe spits denk AZ ook nog aan een rechtsback en een vleugelaanvaller. "Maar we kopen geen aanvaller zolang Alireza Jahanbakhsh niet verkocht is. En voorlopig is dat zo", zegt Huiberts gedecideerd. "Ik heb ook de verhalen gelezen dat Alireza naar Leicester City gaat en dat hij daar zelfs al gekeurd zou zijn. Maar ik weet daar niets van."

Lees ook: Bod van AZ lachend van tafel geveegd: 'Dat is niet serieus te nemen'

No Poll