Update: CSKA ontkent akkoord met Chelsea over Russische WK-revelatie

Update: CSKA ontkent akkoord met Chelsea over Russische WK-revelatie

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 22:38di 17-07-2018 om 22:38

Chelsea kan de transfer van Aleksandr Golovin spoedig gaan bezegelen. De club heeft met CSKA Moskou een akkoord bereikt over de komst van de Russische WK-revelatie.

Dat meldt de Italiaanse journalist Matteo Pedrosi dinsdag. De uitblinker van Rusland tijdens het WK heeft ook een aanbieding gekregen van AS Monaco, maar Golovin geeft de voorkeur aan een avontuur in Londen. Even leek het erop dat ook Juventus zich nog in de transferstrijd zou gaan mengen, maar uiteindelijk heeft de club uit Turijn geen poging gewaagd. 

Golovin wil graag naar Chelsea en nu de Premier League-grootmacht een akkoord heeft bereikt met CSKA staat niets een transfer meer in de weg. De verwachting is dan ook dat Golovin spoedig tekent bij Chelsea. De Rus, inzetbaar is als middenvelder en als aanvaller, heeft een goed seizoen en een goed WK achter de rug. 

Voor Vitesse is de komst van Golovin naar Chelsea uitstekend nieuws. De club hoopt hem, door de goede band die de club onderhoudt met Chelsea, dit seizoen te kunnen huren. Dat wist Voetbal International begint juli te melden.

Update 22.38 uur: CSKA Moskou-voorzitter Yevgeny Giner ontkent dat Aleksandr Golovin al op weg is naar Chelsea. "We zijn niet dicht bij een akkoord met Chelsea", laat Giner weten aan Sport24. "Maar ik denk dat er binnen enkele dagen duidelijkheid zal zijn over zijn toekomst."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Golovin naar Arnhem: zie jij het gebeuren?

(3820 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws