Sneijder tegen TOP Oss: 'Ik zag ballen... Ik vroeg aan hem: hoe houd je het vol?'

Sneijder tegen TOP Oss: 'Ik zag ballen... Ik vroeg aan hem: hoe houd je het vol?'

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 11:14wo 18-07-2018 om 11:14

Het Brabantse Herpen beleefde woensdag een bijzondere middag. Oranje-recordinternational Wesley Sneijder kwam naar het plaatselijke Herpinia, waar hij met zijn club Al-Gharafa aantrad tegen TOP Oss.

Voorzitter Ad van der Velden kon zijn geluk niet op. "Wesley Sneijder, dat is toch wel bijzonder", laat de voorzitter weten aan Omroep Brabant. Van der Velden heeft Feyenoord en PSV ooit zien voetballen bij zijn club, maar is diep onder de indruk van de recordinternational. "TOP Oss speelt hier wel vaker, maar dit is echt anders. We kunnen nu toch maar mooi zeggen dat Wesley Sneijder hier in Herpen heeft gespeeld."

TOP Oss-middenvelder Lion Kaak was woensdag de directe tegenstander van Sneijder. "Dit is wel de grootste naam waar ik ooit mee of tegen heb gespeeld", vertelt de 27-jarige controleur. "Natuurlijk is hij niet topfit, maar als je zijn balbehandeling met rechts én links nog ziet... Dat is wel zeldzaam." De overige spelers van Al-Gharafa konden Kaak minder bekoren. "Ik vroeg nog tijdens de wedstrijd aan Sneijder: hoe houd je het vol? Ik heb een paar ballen gezien... Maar hij zei dat ze normaal gesproken beter speelden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Sneijder nog van waarde kunnen zijn in de Eredivsie?

Ja
74%
Nee
26%
(6549 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws